Valgkampagne

Vi hjælper organisationer igennem workshops og træning med at få styr på det, de ikke selv kan løfte. Det sker med udgangspunkt i de problemstillinger, de sidder med hver dag. Hos Elberth Kommunikation får du ikke standard-workshops med brands, du ikke kan forholde dig til. Du får workshops, hvor vi former organisationens taktik, bygger setuppet omkring organisationens Facebook-side, kampagne, Twitter-taktik eller LinkedIn-tilstedeværelse.

Vi træner virksomheder i C20-indexet, politiske organisationer, sportsbrands, topledere og kommunikationsmedarbejdere. Vi har igennem tiden trænet størstedelen af de fagforeningsformænd, der har effekt på Twitter, de dygtigste CMO’s og kommunikationschefer på LinkedIn og har givet en række organisationer den digitale overbygning på deres klassiske kommunikationsværktøjer.

En workshop hos os tager optimalt set tre timer, mens en topledertræning ofte tager halvanden.

På vegne af alle vil jeg gerne sige mange tak for en fantastisk workshop – den bedste, vi har været til i flere år. Du læste os helt rigtigt, stillede de rigtige spørgsmål, udfordrede os, inspirerede os og gav os viden – så stor ros. (Kunde, september 2017).

Benjamin Rud Elberth har holdt workshops og sikret effekt for over 100 danske brands igennem årene. En workshop tager typisk 3 timer og betyder hårdt arbejde, nyeste viden, hands-on-teknik og garanti for læring hos deltagerne. Vi tager altid udgangspunkt i det konkrete brand og de udfordringer, organisationen har.

 

Hej Benjamin.  TAK!!!!! For fantastisk oplæg/workshop i dag. Nøj, det var godt! … Du er genial til at sætte gang i biksen, og det er helt perfekt, når det ”roder” lidt rundt for os. Jeg er fan! (Kunde, august 2017)

Derudover har Benjamin igennem en årrække trænet adskillige danske topledere i at begå sig på sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn.

Skal din organisation nå et nyt niveau på sociale og digitale medier, er Benjamin specialisten. Se Benjamins erfaring og cv på Linkedin.