Valgkampagne

Rådgivning om valgkampagne

Elberth Kommunikation leverer ikke længere rådgivning om alle dele af valgkampen. Det gjorde vi ellers i mange år med vores dygtige medarbejdere, samarbejdsaftaler og underleverandører, der kan sikre resultaterne for kandidater og partier på hvert enkelt element. Vi har rådgivet om valgkampe siden 2007 og har vores særlige afsæt i digitale og sociale medier. VI rådgiver ikke længere, fordi Elberth Kommunikation er blevet en del af Operate A/S, og vi rådgiver ikke politikere og politiske partier.

Kampagne
Vi laver totalentreprisen på kandidatens kampagne fra at udvinde budskaber til indrykning, produktion og hver eneste post på sociale medier.
Grafik
Vi laver alt fra designlinje til grafikker, infografikker, magasiner, grafik til tryk og meget mere. Det gør vi med vores inhouse grafiker og i samarbejde med eksterne.
Fotografi
Vi kan hjælpe med det gode plakatbillede, situationsbilleder og dækbilleder til relevante arrangementer og kampagneaktiviteter.
Videoproduktion
Vi producerer de lette videoer, stories og Reels hos Elberth Kommunikation, og får hjælp til de store produktioner af Virtio.
Tekstskribent
Vi leverer i samarbejde med Amtoft Stories skarpe tekster til dit kampagnesite, sociale og lokale medier.
Kaffe
Vi har samarbejde med Bekker Kaffe om at levere folierede kaffevogne til gadekampagnen.
Kampagnesite
Vi leverer kampagnesite til kandidaten i samarbejde med ST Digital.
Oplæg
Vi gennemfører oplæg for hele eller dele af kandidatholdet i din kreds eller kommune.