Valgkampagne

Du har en række rettigheder i forhold til dit privatliv, når du kommunikerer med os i Elberth Kommunikation, som er sikret dig fra lovgivningens side. Hvis du ikke kender dem i forvejen, kommer de forklaret lidt nærmere her, forhåbentlig på et sprog, som er let at forstå.

Overordnet set skal du vide, at vi indsamler og gemmer nogle oplysninger om dig. Det er nemlig nødvendigt for at vi kan have et funktionelt samarbejde og en brugbar kommunikation.

Vi gemmer sådan noget som dit navn, telefonnummer og e-mailadresse, hvis du sender det til os ad den ene eller den anden kanal. Ellers er det svært for os at komme i kontakt med dig. Du kan give os information gennem alt fra kontaktformularer på siden over telefonsamtaler og til sociale medier – det er sådan set ikke vigtigt.

Hvad der til gengæld er vigtigt er, at du har krav på at få rettet oplysninger, at få at vide hvad vi gemmer om dig, at få udleveret de oplysninger og i nogle tilfælde slettet de oplysninger.

Ønsker du dette, skal du sende en mail til [email protected], hvor du beskriver, hvad du ønsker.

Vær opmærksom på, at der findes andet lovgivning end databeskyttelsesforordningen, som kan være på spil i forhold til de informationer, der bliver gemt.

Som eksempel skal vi ifølge Bogføringsloven beholde oplysninger, som har med regnskab at gøre, i minimum 5 år. På den måde er der altså nogle krav til behandlingen af oplysninger, som lægger ud over databeskyttelsesforordningen.

Det kan ske, at vi bliver nødt til at alliere os med andre virksomheder, og at vores samarbejdspartnere får adgang til personoplysninger for at kunne løse opgaver for dig på vores vegne. Vi har tegnet databehandleraftaler med alle vores samarbejdspartnere, som sikrer dine data igennem hele processen.

Du har også ret til, at dine oplysninger bliver behandlet og opbevaret på en sikker måde. Derfor foregår al information gennem vores hjemmeside via Secure Socket Layer, som også bare forkortes SSL. Det er en måde at kryptere information på, så det foregår forsvarligt.

Gennem tilføjelser til vores analyseværktøj, Google Analytics, kan vi sammenholde nogle informationer og på den måde se, hvem der besøger vores side. Disse oplysninger er typisk kun om virksomheder, men der kan være undtagelser.

Denne type informationer, sletter vi naturligvis, når de ikke er relevante længere.

I øvrigt bruger vi også cookies, men det kan du læse mere om her.