Valgkampagne

Kampagne

Vi laver totalentreprisen på kandidatens kampagne fra at udvinde budskaber til indrykning, produktion og hver eneste post på sociale medier.

Vi håndterer efter aftale med kandidaten vidt forskellige ting – For nogle kandidater har vi styret alt fra budskabsudvikling til indrykningsplaner, strategi, tryksager, medieproduktioner og helt ned til sidste social media-post og annoncering.

Igennem årene har Benjamin Rud Elberth været rådgiver på kampagner for flere politiske partier og kandidater.

I kommunalvalget 2021 har vi rådgivet kandidater fra Konservative, Venstre, Socialdemokratiet m.fl. I 2021 har vi rådgivet borgmestre frem til Kommunalvalget og kandidater fra flere forskellige partier primært fra Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti, og vi rådgav folketingskandidater fra Konservative til folketingsvalget i 2022.

Andre tilbud

Tekstskribent
Vi leverer i samarbejde med Amtoft Stories skarpe tekster til dit kampagnesite, sociale og lokale medier.
Oplæg
Vi gennemfører oplæg for hele eller dele af kandidatholdet i din kreds eller kommune.
Fotografi
Vi kan hjælpe med det gode plakatbillede, situationsbilleder og dækbilleder til relevante arrangementer og kampagneaktiviteter.
Kampagnesite
Vi leverer kampagnesite til kandidaten i samarbejde med ST Digital.
Kaffe
Vi har samarbejde med Bekker Kaffe om at levere folierede kaffevogne til gadekampagnen.
Grafik
Vi laver alt fra designlinje til grafikker, infografikker, magasiner, grafik til tryk og meget mere. Det gør vi med vores inhouse grafiker og i samarbejde med eksterne.
Videoproduktion
Vi producerer de lette videoer, stories og Reels hos Elberth Kommunikation, og får hjælp til de store produktioner af Virtio.